Seurakuntavaalit marraskuussa – Sinustako ehdokas?

Marraskuussa valitaan evankelisluterilaisen kirkon luottamushenkilöt seurakunta- ja kirkkoneuvostoihin sekä kirkkovaltuustoihin. Luottamushenkilöt valitaan jäsenvaalilla neljäksi vuodeksi. Äänioikeutettu on jokainen 16-vuotta täyttänyt kirkon jäsen ja vaalikelpoinen ehdokkaaksi jokainen 18-vuotta täyttänyt siinä seurakunnassa, jossa asuu.

Me sosialidemokraatit haluamme kutsua kirkkoon kuuluvia jäseniämme ja kannattajiamme mukaan ja vaikuttamaan kirkon työhön sekä paikallisesti että laajemmin kirkon piirissä. Valitut edustajamme vaikuttavat myös hiippakuntavaltuuston ja kirkolliskokouksen vaaleissa sekä piispanvaaleihin. Paikallisilla vaaleilla vaikutetaan siis koko kirkon suuntaan ja kirkon uudistumiseen.

Oletko 18-vuotta täyttänyt, ja Rekolan seurakunnan jäsen? Koivukylän Sosialidemokraatit etsivät vielä ehdokkaita asetettavaksi seurakuntavaaleihin. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä yhdistyksen puheenjohtaja Juha Kähärään sähköpostilla puheenjohtaja(at)koivukylandemarit.fi 15.8.18 mennessä. Kirjoita vapaamuotoisesti lyhyt esittely itsestäsi yhteystietoineen.

Seurakuntaavaaliesite

Lähde:

Seurakuntavaalit