Kuntavaaliehdokkaiden koulutusta virtuaalisesti

Koivukylän Sosialidemokraattien kuntavaaliehdokkaat kokoontuivat loppiaisena Zoomiin koulutukseen, jonka oli järjestänyt yhdistyksen vaalityöryhmä vaalipäällikkö Kai Lepomäen johdolla.

Aluksi Lepomäki esitteli vaalityöryhmän ajatuksia kevään koitoksia silmällä pitäen, jonka jälkeen sitten oli yllätyspuhujan vuoro, josta ehdokkailla ei ollut mitään havaintoa. Puhujaksi paljastui SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Matias Mäkynen.

Mäkynen piti innostavan luennon, jonka jälkeen vielä ehdokkaat saivat esittää hänelle kysymyksiä. Hänen osuutensa sisälsi paljon asiaa, joita pystyy hyödyntämään vaaleja silmällä pitäen. Kansanedustajan osuuden oli tarkoitus olla inspiroiva, jota se kaikin puolin myös olikin.

Fiilistä nostattavaa oli myös loppupäivän koulutus, jonka aikana Koivukylän Sosialidemokraattien kuntavaaliehdokkaiden ryhmähenki kasvoi entisestäänkin. Ehdolle on asetettu 11 erinomaista ehdokasta, jotka jokainen ovat tosissaan liikenteessä kevään kuntavaaleissa.

Tarjolla on porukka, joka on hyvin monipuolinen, ja josta löytyy monenlaista osaamista sekä tietämystä. Ehdokkaina on laaja kirjo, eri alojen ammattilaisia, kokeneita päättäjiä ja nuoruuden intoa.