Ehdokasesittelyssä: Sirkka-Liisa Kähärä

Sirkka-Liisa ”Siku” Kähärä, 56 vuotta, Havukoski

Mielestäni vantaalaisille kuuluvat tasa-arvoiset mahdollisuudet turvalliseen ja hyvään elämään, kuten laadukkaaseen päivähoitoon, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja työhön, jonka palkalla tulee toimeen. Tämä alue tarvitsee vetovoimatekijöitä, kuten Elmon uimahallia ja urheilupuistoa. Olen ollut edistämässä uimahallin rakentamista puheenjohtajana Elmon uimahallin suunnittelua seuraavassa työryhmässä ja vapaa-ajan lautakunnassa.

Kaupunginvaltuutettuna ja vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtajana olen pitänyt tärkeänä, että asioihin on perehdyttävä, keskusteltava eri ihmisten kanssa ja tehtävä päätöksiä jämäkästi. Vantaan kaikkia suuralueita on kehitettävä tasapuolisesti yhdessä asukkaiden, virkamiesten ja järjestöjen kanssa. Jokaisella alueella on oltava mahdollisuudet hyvään asumiseen, riittäviin palveluihin, harrastuksiin ja luonnosta nauttimiseen.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK) ja työskentelen aluepäällikkönä JHL:n Etelä-Suomen alueella. Työn ohessa opiskelen YAMK-tutkintoa aiheesta johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa. Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi jo kotoa poismuuttaneet aikuiset lapset. Harrastan lenkkeilyä, lukemista ja käsitöitä.

Otetaan päätökset hoitoon!

Terveisin
Sirkka-Liisa ”Siku” Kähärä

Äänestysnumero: 34