Syyskokouksen kannanotto

Koivukylän rakentaminen aloitettiin 1970-luvulla, Vantaan ensimmäisenä suojeltavana lähiönä. Hyvillä palveluilla sekä kulkuyhteyksillä, alueen vetovoima kasvoi. Alueella viihdytään asukkaina edelleen ja toiveena on ollut asumisviihtyisyyden parantaminen.  Valtuutettumme Sirkka-Liisa Kähärä on toiminut asukkaiden äänitorvena, tehden vuosien työn jälkeen valtuustoaloitteen Koivukylän siltojen kunnostuksista alkuvuodesta 2016.

Vuosien työ saatiin eilen 14.11.18 maaliin. Valot koristavat nyt Rautkallion siltaa, Kuvataiteilija Veli-Pekka Rannikon ja Valaistusuunnittelija Ari Tiilikaisen Sulka ja Tähdet- taideteos paljastettiin juhlavasti. Apulaiskaupunginjohtaja Elina Lehto-Häggroth ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman osallistuivat julkistamispuheillaan tilaisuuteen.

Koivukylän Sosialidemokraatit ry:n tulevaan toimintaan vuonna 2019 kuuluu edelleen alueen ja asumisviihtyisyyden kehittäminen ja toiminta yhdessä asukkaiden kanssa.

Syyskokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Juha Kähärä ja varapuheenjohtajaksi Nina Uskola. Hallituksessa jatkavat Jari Niemi, Kaarlo Kähärä, Kyllikki Kuittinen, Eeva Pitkänen, Erkki Saarinen, Joni Hildén ja Keijo Hiltunen. Varajäseniksi valittiin Tommi Matinlassi, Kirsi Saari-Moisio ja Hannu Vesa.

Uuden hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2019.