Syyskokous

Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen 19.11.20 klo 18.00.

Koivukylän Sosialidemokraattien syyskokous pidetään torstaina 19. marraskuuta kello 18 Havukoskella sijaitsevalla Karjopolun kerhohuoneella. Osoite on Karjopolku 9 A, 01360 Vantaa (kartta ja kutsu liitteenä). 

Kokous järjestetään hybridikokouksena, joka tarkoittaa sitä, että siihen on mahdollista osallistua myös Zoom-yhteyden kautta, mikäli ei pääse paikan päälle. Kaikille, jotka haluavat osallistua Zoomin kautta kokoukseen, tulee ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@koivukylandemarit.fi 18. marraskuuta, kello 16 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään linkki sekä ohjeet kokoukseen osallistumisen.

Järjestämme myös mahdollisuuden harjoitella sähköistä kokousta torstaina 12. marraskuuta kello 18. Kaikki, jotka haluavat osallistua harjoituskokoukseen, tulee lähettää ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@koivukylandemarit.fi 11. marraskuuta kello 16 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Ystävällisin terveisin

Koivukylän Sosialidemokraattien johtokunta

Lisätietoja: Joni Hilden, puheenjohtaja / p. 045-170 5915

Liitteet