Liity jäseneksi

SDP:n jäseneksi voi liittyä puolueen arvoperustan hyväksyvä 15 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja ulkomaalainen, jonka kotipaikka on Suomessa. Puolueosaston (Koivukylän Sosialidemokraatit ry) jäsenyyden hyväksyy yhdistyksen johtokunta https://jasen.sdp.fi/liittymislomake/.

Puolueen jäsenen on hyväksyttävä puolueen tarkoitus, toimittava tavoitteiden mukaisesti ja maksettava jäsenmaksu, joiden eräpäivät ovat 2 kertaa vuodessa (maaliskuussa ja syyskuussa). 

Jäsenmaksut 2020

Normaali jäsenmaksu 57 € vuodessa (luokka III)

• alennettu jäsenmaksu 26 € vuodessa (luokka IV)

• nuorisojäsenmaksu 13 € vuodessa (luokka II) alle 25 vuotiaat jäsenet

• ei jäsenmaksua varattomille jäsenille (luokka I, aina puoleksi vuodeksi kerrallaan yhdistyksen johtokunnan päätöksellä)

• tukijäsenmaksu varsinaisen jäsenmaksun lisäksi 120 euroa vuodessa jäseniltä, joiden kuukausitulo ylittää 3 600 euroa (luokka V)

• kannatusjäsenmaksun alaraja on 20 euroa vuodessa

Vapaajäsenyys täytyy erikseen anoa ottamalla yhteyttä jäsenpalveluun. Voit lähettää tietosi jäsenpalveluun lomakkeella, joka löytyy linkin kautta https://sdp.fi/fi/hae-vapaajasenyytta/

Tärkeä on huolehtia siitä että, osoitetietosi (myös @-posti) ovat jäsentiedoissasi oikein. Näin varmistat että saat puolueelta ja paikallisyhdistykseltäsi sinulle tarkoitetut tiedotteet yms. jäsenkirjeet. Linkin kautta lomakkeelle https://sdp.fi/fi/vaikuta/jasenelle/ilmoita-yhteystietojesi-muutoksesta/.

Jos sinulla on kysyttävää SDP:n jäsenyydestä tai jäseneksi liittymisestä, voit ottaa yhteyttä jäsenpalvelusihteeri Elisa Selinummeen, elisa.selinummi@sdp.fi tai p. (09) 4789 8227.

Liitteet