Joni Hildén jatkaa puheenjohtajana

Syyskokouksen 19.11.20 kannanotto luettavissa –>Kannanottoja

Koivukylän Sosialidemokraattien puheenjohtajana vuonna 2021 jatkaa Joni Hildén. Tuleva kausi on hänelle toinen puheenjohtajana. Koivukylän Sosialidemokraattien johtokunnassa Hildén on ollut vuodesta 2017 lähtien toimien muun muassa sihteerinä kahden vuoden ajan.

– Olen kiitollinen jäsenistöltä saamastani luottamuksesta. Vuosi on ollut kaiken tämän keskellä raskas, mutta omalla tavalla myös antoisa. Haluan luoda yhdistyksestä sellaisen, jonka toimintaan jokaisen on helppo tulla mukaan, Hildén toteaa.

Varapuheenjohtajaksi valittiin syksyllä Koivukylän Sosialidemokraattien siirtynyt Jari Sainio. Varavaltuutettuna nykyisellä valtuustokaudella toimiva Sainio on ollut aiemmin Simonkylän Sosialidemokraattien varapuheenjohtajana, mutta yhdistyksen toiminnan lakkautuessa ja jäsenistön siirtyessä Koivukylään, oli Sainio luonteva valinta varapuheenjohtajaksi uudessa yhdistyksessään.

– Ensiksi haluan kiittää Nina Uskolaa hänen vuosistaan varapuheenjohtajana. Ilman Ninan apua, tämä vuosi olisi ollut vieläkin raskaampi. Yhteistyötä Jarin kanssa odotan innolla. On hienoa, että saamme hänenkaltaisen ihmisen mukaan yhdistyksen toimintaan ja varapuheenjohtajaksi, Hildén iloitsee.

Koivukylän Sosialidemokraattien johtokuntaan valittiin lisäksi kahdeksan varsinaista jäsentä ja kolme varajäsentä. Varsinaisina jäseninä johtokunnassa jatkavat yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja Juha Kähärä, useamman vuoden varapuheenjohtajana toiminut Nina Uskola, pitkäaikaiset johtokunnan aktiivit Kyllikki Kuittinen ja Erkki Saarinen, nuorisoaktiivi Kaarlo Kähärä sekä jo useamman vuoden mukana ollut Kirsi Saari-Moisio.

– Uudessa johtokunnassa mukana on niin kokemusta kuin uusia, nuoria tuulahduksia. On hienoa nähdä, että olemme saaneet yhdistykseen mukaan uusia kasvoja ja nyt saamme heistä nauttia myös johtokunnan työskentelyssä, Hildén pohtii.

Uusina varsinaisina jäseninä johtokuntaan valittiin monivuotinen yhdistysaktiivi Eeva Pitkänen ja SAKKI Ry:n puheenjohtajana toimiva Jutta Vihonen. Varajäseniksi tulevaan johtokuntaan valittiin ammattiyhdistysaktiivi Mila Kangasniemi, yhdistyksen vaalipäällikkö Kai Lepomäki sekä Vantaan JHL:n puheenjohtaja Anneli Outinen.

– Kokonaisuutena voin olla erittäin tyytyväinen nyt valittuun johtokuntaan, jonka kanssa on helppo lähteä rakentamaan tulevaisuutta ja kevään vaalitaisteluita. Odotan jo innolla, että pääsemme työntouhuun kiinni, Hildén päättää.

Johtokunta valittiin syyskokouksessa, joka pidettiin hybridikokouksena.

Liitteet