Ehdokasesittelyssä: Joni Hildén

Joni Hildén

Olen 40-vuotias toimittaja ja opiskelija. Tärkeinä asioina pidän sitä, että tehdään inhimillisiä päätöksiä, jotka eivät vaikeuta ihmisten elämää.

On tärkeätä huolehtia siitä, että kaikilla on mahdollisuus saada sosiaali- ja terveyspalveluita riittävän nopeasti, ilman turhan pitkää jonotusta.

On tärkeätä huolehtia kaupungin kulttuurista ja sen vuoksi muun muassa teatteritoimintaan tulisi satsata. Unohtaa ei saa myöskään urheilua eikä muutakaan harrastustoimintaa.

On tärkeätä, että huolehdimme Vantaan sisäisen ja ulkoisen julkisen liikenteen kuntoon. On syytä vaatia HSL:ltä sellaiset aikataulut, jotka ovat käyttäjille inhimillisiä ja houkuttelevia.

Koivukylän Sosialidemokraattien puheenjohtajana ja pitkään urheilutoiminnassa mukana olleena olen huomannut, kuinka tärkeätä vapaaehtoistyö on ja järjestötyö ylipäätänsä. On huolehdittava siitä, että vantaalaiset järjestöt saavat mahdollisimman hyvät mahdollisuudet toiminnalleen.

Yksi keskeisimmistä ja tärkeimmistä asioista on se, että kaupunginosat pidetään elinvoimaisina ja palvelut lähellä. Ei ole kenenkään etu, että vanhat kunnon ostarit kuihtuvat ja ammottavat tyhjyyttään.

Äänestysnumero: 92