PerhePiknik vaikeuksista voittoon

PerhePiknik nousi vaikeuksista voittoon. Sateinen lauantaikaan ei häirinnyt.

Lauantaina koillis-Vantaalla herättiin sateiseen päivään. Ohjelmaan oli merkitty PerhePiknik säävarauksella. Koillis-Vantaan demareiden kodeissa mietittiin, että mitenköhän sen nyt käy, kun on tällainen ilma.

Porukka kokoontui rakentamaan tapahtumaa ja vettä tuli taivaan täydeltä. Tunnelma oli kuin suihkussa olisi ollut, mutta vaatteet päällä. Monella heräsi ajatus, että perutaan tapahtuma. Sinnikkäästi siitä huolimatta, sitä ei peruttu ja kun kello näytti 11, niin sateet loppuivat ja alkoi aurinko paistamaan.

Alkuun näytti hiljaiselta, mutta lopulta paikalle tuli porukkaa nauttimaan toista kertaa järjestettävästä PerhePicnicistä Havukosken Myllykosken puistoon. Picnicillä oli mahdollisuus syödä lettuja ja makkaraa, juoda kahvia tai mehua. Oli kasvomaalausta ja kaikenlaista askartelua. Pääsipähän siellä ratsastamaan poneillakin, unohtamatta alpakoita.

Letkeän tunnelman tarjosi huikean hyvä Vimmaralli, joka esitti tunnettuja lastenlauluja ja sitten lisäksi myös vähemmän tunnettujakin. Mukana oli myös Robinin hiteiksi tekemiä kappaleita. Pomppulinna oli myös hyvin suosittu, kun se kaikkien vaikeuksien jälkeen saatiin pystyyn.

Kunniaa täytyy antaa myös päivän hauskuuttajalle, Onni-Pellelle. Hän ilahdutti lapsia ja lapsenmielisiä koko päivän ajan puhaltelemalla ja vääntämällä erilaisia ilmapalloja. Lisäksi hän pellekoulun aikuisille.

Tapahtuma oli onnistunut jo toista vuotta perättäin, vaikka sade meinasi alkuun sitä haitatakin. Koska tapahtuma onnistui, niin se saanee jatkoa myös tulevaisuudessa. Kiitos kaikille osallistujille.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Nina Uskola